Timpul seamănă unui puzzle care vrea să deseneze la nesfârșit!

Cât de naivi suntem noi oamenii, uneori, atunci când ne lăsăm cuceriți de mrejele iubirii. Suntem captivați de vorbe care, de cele mai multe ori, se pierd în neant! Dar cu toate astea, credem că nu toți suntem la fel, că fiecare dintre noi are o poveste de spus.
Ne îndrăgostim ușor! Și poate pe cât de repede se întâmplă acest lucru, pe atât de greu ne revenim atunci când lucrurile nu mai funcționează!

Majorității ne sunt cunoscute etapele acelea greoaie cu care ne confruntăm până când reconstruim puzzle-ul și ne redefinim.

life-is-a-puzzle

Îți amintești de acele dimineți când te trezești și vezi că nu e nimeni lângă tine?
Îți amintești de acele dimineți când te trezești și primul lucru pe care îl faci este să-ți verifici telefonul, să vezi ce surpriză îți rezervă mesajul de „bună dimineața”?
Dorul de aceste lucruri mocnește în tine!
Să lași pe cineva să plece nu este un lucru tocmai ușor. Ia după sine tot ceea ce ați construit, tot ceea ce ai iubit pentru mult timp! Ba chiar îți lasă impresia că nu te-ai mai putea imagina lângă altcineva…

Dar vine o zi… o zi în care timpul te va înveli cu pătura unui nou început. Îți va răspunde la întrebări pentru care nu aveai un răspuns atunci când în mintea ta era doar „de ce?”. Nu e nimic rău să iubești doar în alb și negru, doar că dragostea nu e construită în nuanțe de gri.
Pur și simplu, unele lucruri nu sunt potrivite pentru noi. Dacă ar fi fost, atunci nu eram nevoiți să cerșim atenție și afecțiune, nu eram nevoiți să ne gândim dacă suntem prioritari sau doar o opțiune. Și mai apoi, nu ar fi plecat!

Acest puzzle, deși este același de fiecare dată, capătă nuanțe diferite de la o etapă la alta, de la o poveste la alta!

#WeShouldStayForeverHappy!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s