Sunt „Cosmos”

Să vă spun o scurtă poveste despre mine. Cei care mă cunosc, știu că sunt un om simplu, extrem de simplu, dar în același timp complicat. Complicat, în maniera în care trebuie să știi cum să mă abordezi. A trecut acea vreme în care coboram la un alt nivel doar poate, poate, ceea ce văd nu e și în esență.

Viața nu mi-a dat prea multe bucurii, dar nici nu m-a lăsat uitării. Nu sunt un om norocos, dar totuși mă bucur de niște frânturi care-mi umplu sufletul de senin și liniște fix în momentele în care am cea mai mare nevoie. 

Recent, în urma unui concurs, am câștigat o invitație la lansarea albumului „Cosmos”, semnat Irina Rimes (Râmeș).

Aseară (3 dec. 2018), a avut loc evenimentul, iar la acesta au participat și câteva nume din industria muzicii și a entertainment-ului românesc. Surpriza serii, după cei care au deschis concertul, a fost celebra „Meryl Streep a României”, Doamna Maia Morgenstern, care a recitat trei poezii din repertoriul artistei.
Am să vă las aici câteva versuri, atât cât am apucat să-mi notez:

Tu nu vei ști ce spun, atunci când tac.

Tu nu vei ști pe unde sunt, ce fac.

Tu nu vei ști când eu te voi chema…

Tu nu vei ști când eu te voi uita!

Eu nu-ți voi spune când îmi va fi dor

Și crede-mă, să tac nu mi-e ușor.

Și când mă va durea…eu nu te-oi mai striga.

Irina Rimes, „Tu nu vei ști!

Perioada asta și pasiunea mea pentru Irina Rimes îmi aduce aminte de acum 10-11 ani, când am început să cresc, să văd și să simt lumea cu alți ochi și cu alte sentimente. Pe-atunci eram cucerit de muzica Rihannei, care pentru mine are mereu păstrat un loc în suflet. Am apreciat la ea frumusețea pe care o emană, încrederea pe care o are în forțele proprii și ascensiunea rapidă pe care a avut-o.
Când vorbesc de Irina, mă gândesc la sentiment. Ea este omul care și-a așezat sufletul pe hârtie și a început să-și cânte of-ul, pe care adesea îl identificăm și în personalitatea noastră.
Nu știu cu care din piesele ei mă identific mai mult, pentru că majoritatea celor pe care le am salvate în playlist, stârnesc o anumită emoție în mine, dar dintre cele pe care le-a lansat cu ocazia albumului și pe care nu le știam mi-au plăcut tare „Dorule” și „Băiatul meu frumos” 

Albumul-Carte va fi disponibil în librăriile Cărturești începând de vineri, 7 decembrie. Până atunci îl puteți achiziționa/asculta în rețelele de streaming muzical (Apple Music, Spotify etc).
Nu uitați, #WeShouldStayForeverHappy  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s